mandag 5. oktober 2009

Her er litt stemningsbilder frå turen vår i Gjengdalen i Hyen

Her er sola på veg og bryte seg igjennom mellom bygene


To som har hengt i lag ei stund


Måneskinns bilder

Snøværet kan vere stemningsfullt. Her ser vi opp mot Mosvassdalen


Ein liten ekspidisjon med gutta til Bjørkneset

Her er Jesber og Alexsander komt for og ta i mot oss, Dei var litt tøffare enn oss og reiste inn på Bjørkneset allereide laurdag. Men eg hadde lovd og dømme 4H oppgåver so måtte vente til søndagen. Men vi hadde store forventningar for korleis dette skulle bli. Tenk og vere so langt vekke uten mobildekning eller noko det var litt spesielt. Vi hadde avtalt og møtast kl1200 og då er det ingen vei tilbake når vi ikkje kunne kommunisere. Men til alt hell so hadde vi god margin og kom inn ca 20min fortidlig.


Jesber rodde og underholdt gutta mens han sleit i mot vinden. Vi skulle få ein temmelig sur begynnelse med regn og vind rett i mot. Men gutta er tøffe og det var ikkje mykje klaging for det. Etter ein time i motvind og godt lest var vi framme.


Når vi kom fram var det bare og sette Patrick i gang med bål fyringa, han var overalt og fant næver til og fyre opp med, med litt prøving å feiling so klarte han å få fyr på leirbålet.
Vi fekk fort varmen i oss og kosen steig eit godt hakk når Jesber tok fram vaffeljernet;o)

Michael er iallefall vaffel fans!!


Når snøen og sludde blei forgale var det bare og krype inn i lavvoen min og fyre litt der og so blei det kjempe koselig. Ongane var heilt i ekstase og det var eit ganske heftig lydlivå der inne til tider hehehe!!!Ute kom kongvinter nærmare og nærmare.

Det var ikkje kalt altsoo, sa Patrick etter ein snartur i buskene...Det tok ikkje mange timane før det var kvitt.Båten var jammen god og ha på denne turen, det gjorde at vi kom oss kjempe langt og kunne ta med masse klær og anna utstyr som var litt luksus. og ikkje minst so hadde vi stort sett ikkje sure onga i det heile tatt!!!

På morningen var det bare og pakke utstyret og komme seg heim, men det vart skikkelig flott veir på turen heim såg det ut som. Jesber var so snill at han tilbaud seg og ro i dag og, so eg kunne ta bilder av den storslåtte naturen!!Patrick har inntatt goo stillinga og slappa av mens han kan.Men vestlandet er som det pleier og vi fekk ei ny byge med snø som avluttning.


Alle glade og fornøgde etter og vere komt i bilen, ongane har fått av ser våte klær og komt inni soveposane igjenn.... litt mesunlig var eg men hadde sett litt rart ut og kjøyre bil i sovepose.
Tusen takk for turen til Jesber og Alexsander Ganc-Pedersen og Patrick og Michael som ikkje plompa i vatnet ein einastre gong på turen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!