lørdag 5. september 2009

I dag var Nordstranda Barnehage i Trivselshagen og hadde framsyning i samband med Den Nederlandske dagen

Sånn ser det ut når ein står framme på scena i trivselshagen. Morro var det iallefall når vi tok med ongane på ei musikalsk reise på laurdagsmorningen. Det kunne godt vert litt meir folk i salen, men i dette tilfellet var dei fleste på golvet å dansa og hadde det morro.Etter på var det gått og få riste laust litt.

Epler og pærer vokser på trærne, når di blir modne faller di neeeerr.....


ååååå sooo høyt oppe er eplene.... Anne er i sitt ess her!!!!

.....ikkje om ho får tak i det elpe....
Alle var godt fornøgd med framvisninga

torsdag 3. september 2009

Mange nye ting i dag.

I dag var det fagre Breim som fekk besøk av ein overivrig naturfotograf. Eg begynte med ein tur opp til Høygardane, men sola sto feil på himmelen for at det skulle bli nokon flotte bilder. Då fant eg ut at eg skulle reise opp til Byrkjelo og ta eit bilde eg har tenkt på lenge. Sola var perfekt og sikta var god so då fant eg ut det måtte bli i dag. Eg kjørte opp å begynte på dei bratte bakkane, eg blei ganske svett før og kome so høgt at eg fekk med mest mulig av Breimsbygda. Utsikta blei berre beire og beire. Etter at eg hadde fotografert bygda og ein del andre ting eg kom over var klokka blitt so mykje at eg kunne gjere det eg hadde reist til Breim for og gjere i dag. Eg skulle til Eurofoto og hente ei fotobok til ein kunde, men eg hadde nokon forbedringar som vi måtte sjå på mens eg var der. Eg reiste ned og møtte den eine etter den andre som ville prate. Og det e no eg ganske go på og då. Eg klarte og bruke ein time på å kome inn til Stian som tar seg av fotobøkene. Men før eg kom so langt hukka Runar meg og sa det e planer om og starte fotoklubb i Gloppen. Eg gledar meg til og sjå kor dette kommer til og utvikle seg. Eg traff ei hyggelig jente som og brenne mykje for foto når Runar fekk meg inn om Reed foto. Når eg so omsider kom inn til Stian kikka vi litt på det som vi har snakka om og forandre og kjørte ut to bøker med forskjellige innstillingar. So no veit vi ka som funkar best. Boka har no 58 sider med bilder frå Gloppen, det er alt frå absrakte bilder til portrett bilder av dyr og fuglar til landskapsbilder i godt og dårlig veir. Boka kosta 500 kr. Eg vil takke Eurofoto for super service og takke Magni for ein god is;o)
http://www.eurofoto.no/Fagrebreim

onsdag 2. september 2009

I dag har eg ikkje tatt so masse bilder so då blir det dykk i arkivet og svart kvitt

Sida eg ikkje har fått til nokon bra bilder i dag so fekk eg litt svart kvitt ånden over meg. Og fant desse bilda blant den siste måndens bilder.
Dette er fyrlykta på Anda igjenn.Her er eg opp på ein av rasvollane i Våtedalen, himmla langt og gå gitt. Såg jo berre ut som ein liten spurt opp so var eg der... men skal sei eg blei stiv ja...

Ein båt i Breimsvatnet ved Reed


Lomvatnet e berre beste plassen på jord sjølv i svart kvitt.Dette er fjellvandrar på veg ned frå Haugsvarden


tirsdag 1. september 2009

Regnet tar ingen ende... men det gjer no ikkje noko;o)

Skogen e både spennande og skremmande.

Det regnar forsatt ganske heftig, men eg synst det virkeleg har sin sjarm dette og. I dag har eg vert ute i to perioder, først ein tur i moseskogen og fotografert elva der og denne frosken som hoppar rundt i den klissvåre lyngen. Går nok ei tøff tid i møte no desse dyra.Denne brua hadde eg planer om og plasere eit brudepar på i sommar men tida strakk ikkje til den gong. Men det var nesten ikkje vatn i elva heller då, men no hadde det vert kjempe tøft trur eg.Moseskogen min er berre so full av motiv at eg kan gå der i timesvis.

Dette er tatt øverst i Jølet, viser huset til eit gammalt mekanisk verksted.


Litt abstraksjon må eg berre prøve meg på ein sånn dag.mandag 31. august 2009

Regnet har stoppa opp litt og gått over i byger

Her er ein versjon i fargar av eit av bilda eg tok i dag.
Har du lyst og kommentere noko er det mulig under kvart innlegg, og det setter eg stor pris;o)


I dag kjøyrde eg ongane i barnehage og på skule og so tok eg meg ein liten tur opp i Jardalen, iallefall so langt vegen gjekk. I dag hadde eg klart og få med meg den flotte pussefilla til Biofoto. So i dag fekk eg litt klarare bilder enn i går.


Her er fossen som kjeme ned rett ved kraftstasjonen, rikelig med vatn i dag.


Dette er tatt frå brua, her ser det virkelig spennande ut for fleire fototurar fram over.søndag 30. august 2009

Det berre bøttar ned i dag.

I dag var eg og Patrick litt for rastlause til og vere inne sjølv om det bøtta ned utan stopp ute. Vi måtte faktisk på bygda og låne regnklær til go guten. Regnklæa låg vist igjenn på SFOen.
Jaja men med gode venner so ordna det seg fint.

Eg klarte selvfølgelig og glømme noko og trke objektivet med for det var ikkje mange sekundane det tok får eg hadde ørten dropar på filteret igjen.
Morro var det iallefall og det var faktisk han far som ville heim først i dag;o)
Traudalsvatnet og eit naust