fredag 30. oktober 2009

I dag har bloggen vert vist 15 000 gongar, ikkje so masse i forhold til dei mest populære bloggane, men for meg e det supert;o)


Eg feirar med eit bilde eg tok i dag tidlig når sola kom opp bak Ryssdalhornet. Ryssdalhornet er jo sjølve symbolet på Sandane so eg synst dette passar fint i dag.
Eg vil samtidig takke alle som meir eller mindre regelmessig er inn her og kikkar på kva eg styrar med. Det betyr mykje for meg at nokon gidd sjå bilda mine.

TUSEN TAKK ;O)
Mvh Ronny Solheim

Stemningar på veg til barnehagen på onsdag

Storeelva i bukta vart første stopp, når eg gjekk ut av bilen kom jammen ei havørn rett over elva eg rakk og skifte objektiv og alt gjekk fint heilt til eg såg at eg ikkje hadde minnekort i kameraet......!!!!!


På Kyrkjehøyen måtte eg stoppe for at sola komme opp av toppen av Ryssdalhornet har eg ikkje lagt merkje til før. Morro med sånt vær som vi har no!! Håpa det kan holde seg ei stond til.

torsdag 29. oktober 2009

Min lille koseklomp

Håpa eg kan få mykje morro med denne fine krabaten utover vinteren.

Eg har han på foringa mi her heime ca to ganga for dag. Øverste bilde er med blits og nederste er uten.

onsdag 28. oktober 2009

I kveld var det møte i fotoklubben vår igjen, og denne gongen hadde vi ein tur i sentrum får og prøve oss på miljøbilder


Fjordingen utanfor Sparebanken vart eit av mine første motiv. Det er morro og leike seg på denne måten. Eg brukte vidvinkel og blits og synst det var so spennande at eg ikkje fekk teste noko anna.


Kan ikkje glayme telefonkiosken!!!Gamle Gloppen Hotell er og ein viktig del av Sandane, skulle gjerne tatt nokre bilder av skjølve byggningen men eg pingla ut når det var so mykje folk på trappa!! hehehe.


Tankeringen er no eit naturlig midtpingt i sentrum. Når eg var ferdig la eg merke til at det ikkje var nokon andre tullingar med kamera so eg måtte berre komme meg opp igjen på Firda der vi har møte. Der var dei godt i gong med møtet gitt!!!
tirsdag 27. oktober 2009

Eg har prøvd meg med vidvinkelen på småfuglane

Morro med litt andre perspektiv enn berre rett på med tele.Omis fest i Nordstranda Barnehage på Stetta20 kr inngangsbillett takk!! Og Carlos er klar
Maten var ei suppe frå Nepal og ei kake av ris.


Margot satte stemninga med lys og sang.

Masse gøye sangar og leikar hadde vi, her er Anne som kyr trur eg.


Vi hadde masse morro å so lærte vi og takke på Omis sitt språk.


Anne leder ann som linedanserinne og vi følgde fint og elegant etter;o)