lørdag 30. januar 2010

Månen vart vi snytt for men vi fekk no litt anna eg og Anders på morra økta vårEg var tidlig oppe for å tenke ut kor eg ville plassere månen på morningen i dag, men det var dessverre bare snø, snø og snø. Kl 0730 hadde Anders klart å snubla seg ut av huset so eg henta han, og vi reiste ut på fyret på Anda for og sjå om månen kunne gløtte fram der men nei. Vi fekk no litt å leike oss med alikavell so eg er no godt fornøgd med morgonøkta. Håpa å få muligheten på litt måne bilder i kveld eller i morra tidlig.


Fjæreplytten sitte mellom sjøen og snøen.

fredag 29. januar 2010

torsdag 28. januar 2010

Ein god kveld for konkuranse i går gitt!!!!

Desse 3 bilda fekk eg 2-3 og 4 plassen i biofoto Sunnmøres januar runde. Eg er nesten sjokkskadd!! Utrulig morro når det klaffar so bra som dette. Eg veit ikkje kva bilde som fekk kva plassering, men det øverste vart eit av to mnd bilde i forokonkuransen til Gloppen fotoklubb i går kveld og!!
Eg ledar no Biofoto Sunnmøre sin konk og har 74 poeng mens neste mann har 48 poeng. Blir spennande dei to neste rundene. Ellers må eg få inn bilder til den sentrale Biofoto konkuransen før 1. feb. Der ligger eg forøvrig på 27 plass etter 2 runder.
Dette er utrulig kjekt, men ingen grunn til å kvile på lauvbæra, må berre komme seg ut og ta meir bilder;o)!!!tirsdag 26. januar 2010

Bare ei and

Litt lite tid og mykje i hodet fortida gjere at eg før nøye meg med eit dykk i arkivet. Laksand i flykt i mange minusgrader.