lørdag 10. juli 2010

Kald fornøyelse i Jardøla!!!

Trollet under brua...
Her er det eg har leika meg i dag. Det vart ein ganske kjapp fornøyelse, for med ca 4 grader i vatnet er det ikkje mykje hjelp i våtdrakt heller. Men omgivelsane er det ikkje noko og seie på

-Nille briller vart reddinga i dag for eg hadde ikkje dykke briller frå før. Sprang rundt på heile sandane og leita, og fekk beskjed med butikksjefen at eg begynte i feil ende..... skulle vist berre gått på -Nille med ein gong. Men 69 kr var no ein grei liten pris.Mange spennandemotiv under vatn i desse kalde elvane. Neste gong må eg finne litt fisk og trur eg.

fredag 9. juli 2010

..no har eg tatt meg vatn over haudet...


No har eg endelig fått min nye Ewa-Marine bag til kameraet så eg kan leike med kameraet i vatn og. I dag vart tross regnet ein tur til ein liten dam med masse vanliljer. Eg angra frå eg ringte til ein kompis og fortalte om planen til eg hadde vatn opp til knea. Etter det tok iveren totalt overhan og eg glømte tid og sted. Men det har no sine utfordringar og fotografere i ein sånn dam. Her er det masse dødt plante matriale som blir virvla opp og det blir ikkje sikt i heile tatt. Liljene er iallefall flotte. og eg prøvde og bruke kveldshimmelen til og skape stemning.
Det blir ikkje lenge til eg blir våt igjen kjenne eg ;o)

søndag 4. juli 2010

Ein tur til Akvariet i Bergen

So glad blir ein når i parkeringshuset får vete at det er berre minutter til vi er inne hos mange spennande dyr.
Dei to andre brødrene og storkoste seg i Bergen


Flott by!!!

Den lille pingvinungen blei fora.


For somme går motiva over hode...Pingvinane var spennande og kikke på når dei svømte.


Krokodillene var nok det mest spennande av alt.


Søte små silkeaparSelane holdt litt show men det vart vi forseine til å sjå dessverre.