torsdag 29. april 2010

Oddbjørn Hjelmeset var heime og delte ut premiar kveld

Her er det mange som skal få seg ein premie.

Oddbjørn fekk seg eit termometer med dialekt ord so han kan vete kortid det e fjelgt og hustrigt.

2x Hjelmeset

Alle skal få, store som små ;o)

onsdag 28. april 2010

Nokon som har sett Gjerdesmetten i vår


Er det fleire enn meg som ikkje kan huska å sett Gjerdesmetten i vår. Det kan nok ha vert ein hard vinter for denne arten i vinter med so streng kulde for dei som ikkje har trekt sør over.
Det var ein som spurte meg ein dag om eg hadde sett eller hørt smetten i vår som har fått meg til og stusse litt. Så gi gjerne tilbake melding om det er andre som sakna den og eller om det berre er eg som har oversett den i vår.

Eg hadde eit viktig oppdrag i dag!!!

http://eilandersopfjellbygda.blogspot.com/Gå inn på denne linken og sjå bildet mitt som eg var og signerte i dag. Det er ein heil vegg på ein gjenbruksbutikk her på Sandane som er tapetisert med eit av bilda mine. Eg er strålande fornøgd med resultatet og håpa mange vil stikke inn på Hyggeliv butikken på onsdag. Då skal dei opne. Det er mykje anna spennande og sjå enn bildet mitt ;o)

tirsdag 27. april 2010

Påskeliljene står kjempe fint på i dei grønande bakkane

Påskeliljene vart dagens avveksling frå studiane. Deilig og kunne koble av litt med og komme seg ut og fotografere. Eller kanskje det er meir at eg må ut å stille abstinensen som eg har mens eg skal skrive ;o)

mandag 26. april 2010

Vårnattas fantastiske stemning

Blir nesten som eit eventyr å gå tur i sånne omgjevnadar


Ein føle der er nokon som ser deg heile tida....