lørdag 6. mars 2010

Endelig litt gråvær igjen

Stake på Nordfjordeid mens eg venta på at fruen skulle bli ferdig operert på Onsdag.


Ytre delen av Gloppen med Hestenesøyra, Skjærdalen, Hyeneset og Skeistranda. Dei 3 sist nevnte er veglause.

Eg var på ein fantastisk flott tur til Førde saman med Anders, Edvin og Jostein i går for å få med oss det store som skulle skje i Førde. Det var to naturfotografer av internasjonal størrelse som kom på besøk. Dei holdt kvar sine fanastiske foredrag om sine 30 år som naturfotografer. Det var spennande å høyre korleis dei starta og kor ting har tatt vendigar og ikkje minst sjå dei flotte bilda dei har klart å få til opp igjennom åra.
So ein stor takk for ein fortreffelig kveld til Terje Hellesø og Anders Geidemark og ikkje minst Geir Ole Laberg som har fått til dette foredraget.

Kjekt og helse på dokke og inspirerande å snakke med.

2 kommentarer:

Silje sa...

Her er masse fine og ikkje minst kjempebra bidler, men dei er litt for store for ein vanleg 15,4" PC... Eg må scrolle for å sjå bilda. Eg får ikkje sjå bilda i eitt og det øydelegg litt, synest eg. Kanskje du kunne ha lagra dei i litt mindre størrelsar når du skal legge dei ut her? Det er berre eit forslag.
Men igjen, bilda er kjempeflotte!!
Stå på vidare(:

Ronny Solheim sa...

Takk for ein fin kommentar;o)
Ja du har nok rett i at eg legger dei ut for store, eg sitte på ein 22" so her blir dei små hehe.eg skal gjere noko med detta ja den er grei. Takk for tipset.

Mvh Ronny